top of page

Vi skaper din drømmebolig

På Sandberg har vi igjen 6 eneboligtomter. Størrelsen på tomtene er mellom 928 og 1018 kvm. Prisene strekker seg fra 848 000,- til 998 000,-. 

 

Tomtene har byggeklausul, hvilket betyr at du kan fritt velge hus fra Nordbohus sitt sortiment; enten du ønsker nøkkelferdig bolig, arkitekttegnet bolig eller varianter og tilpasninger fra vårt sortiment.

 

Vår huskatalog har et variert utvalg hus som alle kan tilpasses tomt og personlige ønsker.  Slik kan du få et hus med skreddersøm – tilpasset deg.

Moderne boliger i rekke

Vi har også 5 eneboliger i rekke igjen. Disse boligene går over to plan og har BRA på 124-142 kvm. Prisen varierer fra 4 398 000,- til 5 098 000,-. Boligene har alle en solrik terrasse, carport, tre soverom og god boltreplass for både store og små. Hovedsoverommet har også en egen walk-in-garderobe (gjelder de største boligene). 

Fra kjøkkenet har du også utgang til boligens hageside. Uteplassen er ofte boligens ekstra rom på sommerhalvåret. Skap liv og stemning til uteplassen ved å plante grønne og fargerike planter i krukker og kar. Her kan du bare nyte tilværelsen, solen og utsikten!

Utallige muligheter

Nordbohus har over 30 ulike eneboliger i sitt sortiment, alle disse kan selvsagt tilpasses og justeres i henhold til ditt ønske og dine preferanser. Ønsker du for eksempel annen kledning eller noen justeringer på planløsningen? Det fikser vi.

 

Vi tilbyr skreddersøm og bistår i hele prosessen, helt fra dine planer og tanker i hodet til ferdig hus. Se bildekarusellen under for noen av de fantastiske og varierte eneboligene vi har i vårt sortiment. Klikk her for å se hele sortimentet inne på våre nettsider.

Arkitekttegnet bolig?

Ønsker du et unikt hus, kun basert på dine egne ønsker og tanker er også dette selvsagt mulig. Nordbohus Innlandet har egen arkitekt, men kan også selvsagt samarbeide med ønskede arkitektfirma eksternt. 

 

Her er mulighetene mange, men av erfaring ser vi at de fleste av våre boligkunder finner noe de faller for i vår katalog, eventuelt ved å tilpasse en av disse!
 

Vil du bygge hus i Sandberg?

Se oversikt over priser og ledige tomter her

Hus fra Nordbohus

Registrer deg for mer informasjon

Få tilsendt nyheter og salgsprospekt

Anders Prøven

Boligselger

Nordbohus Innlandet Gjøvik

 

Mobil: 974 68 599

E-post: Anders.proven@nordbohus.no

Har du spørsmål om boligprosjektet eller nærområdet?

Ta kontakt med

bottom of page